Servicii funerare Iasi pentru toate dorintele si preferintele

 

Inca din timpul vietii, multi oameni incearca sa transmita oral lista lor de dorinte funerare, in cazul in care decesul are loc subit si nu mai este timp de redactat un testament.

O firma serioasa de pompe funebre este obligatoriu sa faca parte din baza de date a call centerului national 07 Funerare.ro si sa fie capabila sa raspunda tuturor dorintelor clientilor si sa ii ajute si pe cei cu posibilitati materiale limitate.

Nu-mi plac oamenii care ii judeca pe cei care aleg incinerarea si pe cei de alte religii, care au traditii diferite de populatia ortodoxa majoritara a Romaniei. Nu putem sa le impunem celor din jur inmormantari standard, fiindca asa procedeaza majoritatea apartinatorilor si nu putem sa ii obligam sa aleaga inmormantarea clasica.

De pilda, servicii funerare Iasi  respecta dorinta decedatului, daca a avut prilejul sa o marturiseasca din timpul vietii si pe cea a apartinatorilor, care aleg in locul defunctului, cand acesta nu a reusit niciodata sa spuna ce anume i-ar placea legat de inmormantarea lui.

Analizez lista completa a serviciilor furnizate de 07 Funerare Iasi si inteleg ce firme de elita fac parte din baza de date a dispeceratului funerar national cu program non stop. Apartinatorul este protejat in totalitate si in plus poate bifa serviciile pe care le solicita firmei.

O persoana care a pierdut pe cineva drag nu mai are puterea sa alerge dupa preot, certificate de deces, haine, flori sau sicriu.

Fara ajutorul oferit de o echipa de profesionisti cu experienta, priceputa profesional si empatica, apartinatorul ar fi mai mult pe drumuri, cu toate ca ochii si sufletul lui se scalda in lacrimi.

Firma de servicii funerare din Iasi pune la dispozitia familiei decedatului: medic care sa constate decesul, autopsier si preot. Daca persoana draga a decedat in afara tarii, ei asigura repatrierea in conditii decente si cat mai ieftina cu putinta. In cazul in care decesul survine intr-o perioada de canicula, se pot solicita sicrie cu capace frigorifice, cu toate ca se face si injectia de imbalsamare in mod responsabil si in locul unde se depoziteaza sicriul sunt temperaturi scazute.

Dar oamenii pot alege incinerarea pentru decedatii familiei, iar firma de servicii funerare se ocupa de urne funerare.

Familia nu trebuie sa alerge dupa flori, dupa rezervarea restaurantelor pentru parastas sau dupa monumente funerare. Chiar si locul de veci este obtinut de firma din lista dispeceratului national 07 Funerare.ro.

In sala proprie de pregatire decedat, specialistii se ocupa de toaletarea, imbalsamarea si machiajul decedatului. Firma 07 Funerare.ro are si camera frigorifica pentru pastrarea decedatului si parteneri prin intermediul carora rezerva capela, rezerva sala de mese a restaurantelor si alege meniul.

Nimic nu se face fara sa se consulte cu apartinatorii, fiindca multumirea acestora reprezinta nucleul tuturor demersurilor salariatilor de la firma de pompe funebre.

Este suficient sa anunti telefonic ca doresti numai flori albe pentru cel drag si vei avea flori albe peste tot. Da pe lista meniul de la restaurant si produsele pe care le doresti in pachetelele ce vor fi impartite participantilor la ceremonie, iar dorintele ti se vor indeplini in totalitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>