Jucăriile sexuale – Calea către autocunoaștere

Deși sunt privite cu reticență, jucăriile sexuale sunt considerate de către cei mai mari specialiști din domeniu drept jucăriile autocunoașterii.

Jucăriile sexuale au menirea de a-ți aduce un plus de împlinire în viața sexuală, cât și în cea personală, scăzând astfel riscul unor boli de top și oferind împlinire profesională, prin creșterea randamentului intelectual.

Jucăriile sexuale sunt ideale atât la nivel de cuplu, cât și la nivel personal. Invențiile de astăzi ne permit acum să ne bucurăm de și mai multă pasiune dincolo de auzul colegilor de cameră sau de timiditate.

Specialiștii recomandă astfel de jucării sexuale acreditate și supuse intens unor cercetări din care reies zeci de beneficii și 0 nesiguranță.

Atunci când relația ta are nevoie de o mână de ajutor, oferă-i niște bile vaginale sau bile anale! Cu ajutorul acestor jucării ai satisfacția garantată că viața de cuplu primește acel imbold pentru a se transforma într-o relație de durată. Atât femeile cât și bărbații simt întotdeauna nevoie de ceva nou. Și cum la temelia oricărei relații se situează încrederea în partener, nu există un moment potrivit în care să te deschizi partenerului și să-i atragi atenția că ai dori să experimentezi ceva nou. De asemenea, nu e o rușine faptul că actul sexual se termină mult prea repede pentru unul dintre voi. Poți apela la jucăriile sexuale întocmai pentru a prelungi preludiul și pentru a vă sincroniza cât mai perfect momentul de satisfacție sexuală.

Pentru tine însuți, atunci când vorbim de lipsa unui partener, aceste jucării sexuale te vor ajuta să te redescoperi pe tine însuți și să neutralizezi toate gândurile negative, problemele și frustrările personale și profesionale.

S-a dovedit de asemenea că explorarea în profunzime a necesităților sexuale și practicile sexuale împlinite reduc riscul apariției unor boli cardiovasculare și cresc rata de viață. În același timp, jucăriile sexuale te conectează cu părțile intime, cu fanteziile și nevoile hormonale. Atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților, dereglările hormonale se remarcă prin dereglările intensive ce se emană atât la exterior, cât și la interior, prin apariția unor afecțiuni precum acneea.

Așadar, dă frâu fanteziilor tale și descoperă calea către autocunoaștere cu ajutorul jucăriilor sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>