Fluke 175 – un multimetru digital cu adevărat valoros

Un multimetru digital poate părea complicat și intimidant la prima vedere, dar odată ce înțelegeți panoul de afișare, veți avea o mai bună înțelegere a principiilor de bază ale unui multimetru. Un multimetru este un instrument la îndemână pe care îl utilizați pentru măsurarea energiei electrice, la fel cum ați folosi un cronometru pentru măsurarea timpului sau o scală pentru măsurarea greutății. Lucrul important cu privire la un multimetru este acela că, spre deosebire alte instrumente, acesta poate măsura diferite lucruri – un fel de multi-instrument. Există multe tipuri de multimetre iar Fluke 175 este un multimetru robust și versatil pentru electricieni. Construit pentru a rezista în medii industriale, este de asemenea folositor inclusiv în casă sau garaj.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Fluke 175 este versatilitatea și ușurința în utilizare. Puteți măsura tensiunea, capacitatea, frecvența și multe altele. De asemenea, puteți testa starea unei diode și puteți determina continuitatea implicată. Diferența majoră între multimetrele de bază și Fluke 175 este domeniul și rezoluția. Acest model particular poate face măsurători ale tensiunii true RMS şi curentului. Funcția True RMS este ceea ce face acest multimetru un accesoriu excelent pentru profesioniști. Oferă date exacte și precise în condiții nefavorabile. Multe unități care nu au True RMS tind să ofere date false și inexacte. Cu toate acestea, puteți fi siguri că veți obține aceleași citiri de fiecare dată când efectuați un test, fără fluctuații majore, care este principalul beneficiu al existenței True RMS.

Ecranul este digital luminos mare și ușor de citit. O mulțime de unități au un ecran copleșitor, cu simboluri și numere. În timp ce caracteristicile sunt importante, calitatea ecranului este de asemenea un aspect critic. Din fericire, compania Fluke a asigurat atenția atât la afișaj, cât și la caracteristici. Rezultatul este un multimetru complet cu foarte puține deficiențe. Fluke 175 are 6000 rezoluţie de numărare şi o etalonare atât manuală cât şi automată.

Fluke este o companie bine-cunoscută datorită designului și calității producției. O mare parte a instrumentelor lor sunt construite pentru a dura ani întregi. În timp ce Fluke 175 nu este o unitate mică, prin orice mijloace, se potrivește perfect oricui. Fluke 175 măsoară de două ori mai mult decât alte multimetre iar calibrarea se poate face cu carcasa închisă, prin panoul frontal.

Oricine caută un multimetru de calitate ar trebui să ia în considerare Fluke 175. În timp ce este destul de simplu de utilizat, acesta are încă o mulțime de caracteristici necesare pentru testarea diferitelor dispozitive HVAC. Profesioniștii își iubesc versatilitatea și precizia. Dacă aveți un buget decent, nu ezitați să verificați Fluke 175, nu veți regreta decizia.

Lucrul încurajator cu privire la Fluke este că eliberează o garanție pe viață pentru majoritatea produselor sale. Este mai mult decât suficientă dovada calității și fiabilității. Nu multe companii sunt gata să garanteze servicii impecabile pentru totdeauna. Pe de altă parte, pasionații au posibilitatea de a găsi un produs la un preț mai accesibil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>