Dreptul la fericire este intim!

Da, dreptul la fericire este intim, nu trebuie sa il negociem, sa in dezbatem, sa il trambitam, ci se cuvine sa il experimentam!

Fericirea exista, altfel nu ni s-ar aprinde luminite in ochi, nu am mai plange sau striga de fericire si nu am mai simti infurnicaturi din varful picioarelor, pana in varful capului. Uneori ea este atat de colesitoare si asa de uriasa, incat simtim nevoia sa o impartim la doi sa o putem duce.

Cei deosebit de exigenti se indoiesc de existenta fericirii, fiindca nu stiu sa se bucure de tot ceea ce ii inconjoara.

Incercati sa priviti zborul lin al pufului de papadie, sa va bucurati de risipa de frumusete pe care o face natura pentru noi! Aduceti-va aminte o vorba frumoasa si dulce a partenerului:

-Esti atat de frumoasa in seara asta! Mult mai frumoasa decat teii infloriti si porumbeii gratiosi!

Inchideti ochii si savurati aroma cafelei de dimineata! Nu conteaza ca incepe o noua zi cu probleme, ci mirosul acela divin pentru care si ingerii ar fi invidiosi. Apropie-ti de obraz o petala de trandafir sau mana lui barbateasca, dar fierbinte de iubitoare! Abandonati-va mangaierii si exersati fericirea in fiecare noua secunda de viata.

Nimic nu se compara insa cu fericirea intima, fericirea aceea dintre un barbat si o femeie, cand se simt atat de aproape unul de celalalt, incat isi aud bataile inimii si gandurile si dupa ce in trupul ei se scutura florile iubirii, apar ele, roadele vii, iubitoare si sensibile, copiii!

De ce sexul se afla in piramida nevoilor umane? Fiindca numai prin el specia nu se va stinge niciodata.

Sunt oameni care se abtin sa fie fericiti, fiindca se tem de consecintele acesteia. Sunt oameni care amana clipa de extaz, o intarzie, sa nu treaca foarte-foarte repede. Ce-ar fi sa inmultesti fericirea in modul cat mai simplu cu putinta: sa faci un popas pe sexshop online si sa discuti cu partenerul, cum ati folosi voi produsele din acest magazin special.

Un magazin care garanteaza multiplicarea fericirii si calitatea ei merita toata pretuirea din lume.

Aveti curaj sa comandati jucarii sexuale facute pentru oameni fara inhibitii, apti sa inlature toate prejudecatile din calea fericirii lor!

Fericirea este un subiect intim pe care il dezbatem numai cu cei care se fac vinovati de ea. Da, poate ca ar trebui sa traim discret fericirea si pentru ca exista atat de multa durere in jur, iar oamenii ar putea fi gelosi pe fericirea noastra.

Nu-i spune celui cu lacrimi pe obraz ca te afli in culmea fericirii, sa ii sporesti amaraciunea!

Sa ne bucuram asadar, ca fericirea exista si ca se afla la indemana noastra, in tot ceea ce ne inconjoara. Nu ramane decat sa intindem mana, sa-i culegem fructele si sa ne bucuram de dulceata ei.

Iar in cazul in care am mai furat fericirea din gradini straine, nu este cazul sa ne laudam cu asta!

Modul in care stim sa ne ferim fericirea de ochii curiosilor si de gura lor cea rea dovedeste intelepciune si decenta…

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>