Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a-ti construi o livada cu pomi

Primavara devreme natura ia amploare! Este o adevarata placere sa vezi cum zumzaie insectele, cum pomii prind viata si cum campiile se umplu de culoare si flori.

Pentru multi dintre oameni, natura este viata lor si ii umple cu bunastare. Visul multora a fost dintotdeauna, dupa cum au vazut la cei mai in vasrta, sa-si faca o gospadarie la tara, sa creasca pasari, dar de ce nu, sa-si faca si o afacere din asta.

O idee foarte buna de afacere pentru antreprenorii la inceput de drum care iubesc aerul la tara si campiile vaste si care nu se sfiesc de munca la camp, poate fi crearea unei astfel de livezi cu pomi. Poti accesa fonduri pe care sa le alaturi unei sume deja economisite si poti sa-ti face o afacere cu o rata maxima de succes si asta pentru ca, toata lumea prefera fructele gustoase, crescute in natura si ingrijite cum trebuie.

Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a-ti construi o livada cu pomi

Pe langa partea financiara si avize, vei avea nevoie bineinteles de un perimetru destul de mare si de cateva cunostinte minime, pe care le poti capata pe parcurs, despre plantarea si ingrijirea pomilor.

Recomandat este sa-ti cumperi materiale de constructii necesare pentru crearea unui astfel de spatiu, iar singurul si cel mai important element de care vei avea nevoie va fi un gard care sa te delimiteze de restul detinatorilor de livezi intr-o zona comuna si sa te apere de hoti. Daca nu vrei sa investesti o avere, plasa de gard bordurata poate fi alegerea ideala. Are un pret mic, destinatii multiple si se regaseste in diferite dimensiuni.

Mai apoi te poti apuca sa cauti furnizori pentru butasi de pomi care, odata cumparati, trebuie sa-I plantezi si sa ai grija ca au cele cuvenite: apa, fitonutrienti, substante minerale, etc.

Odata ce ai facut asta, trebuie doar sa astepti sezonul si sa culegi roadele, pe care mai apoi sa le vinzi personal sau prin contractarea de furnizori din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>