Bodrum, o statiune iubita de toti turistii

Bodrum este o destinatie turistica care poate satisfice cu succes pretentiile oricarui turist. Situata in apropierea insulei Kos, localitatea ofera peisaje uimitoare, iar arhitectura tipic mediteraneana poate surprinde  gusturile chiar si ale celui mai pretentios turist.

Localitatea are o mare insemnatate istorica pentru ca, in trecut, Alexandru cel mare a cucerit orasul, fara a-l distruge. Nu am ezitat si mi-am achizitionat si eu un astfel de sejur prin oferte 2018 Turcia Bodrum si am fost surprins de arhitectura locului deoarece edilii orasului admit doar cladiri cu doua etaje, asa ca totul este in uniformitate completa. Culorile albe ale cladirilor vin in contrast cu cea albastra a marii, asa ca va puteti bucura de peisaje de poveste pentru ca arhitectura creeaza un spectacol foarte frumos.

Temperaturile sunt mari in sezonul de vara, asa ca daca te gandesti sa iei pranzul la o terasa risti sa faci insolatie, asa ca mai bine poti opta pentru o masa pregatita in bucataria pensiunii.

Bodrum este considerat o statiune scumpa doar de oamenii care nu stiu sa isi organizeze veniturile. Daca iti achizitionezi din timp biletele de avion poti beneficia de oferte foarte bune, iar in ceea ce priveste cazarea, daca alegi o pensiune sau un hostel iti poti face o vacanta de vis cu bani foarte putini. Pentru pasionatii de istorie, Bodrum este locul ideal. Ei pot vizita ruinele, Castelul Sf. Petru, construit de cavalerii din Rhodos, dar si Amfitreatul din Bodrum.

Iubitorii de shopping vor gasi cu siguranta ceva de cumparat pentru ca acest loc este cunoscut pentru asa ceva, mai ales ca stradutele din centrul vechi adapostesc numeroase magazine, de asemenea iti poti lua si diferite suveniruri de la tarabele multicolore din centru. Dupa aceste plimbari in centru vechi pti sa te odihnesti in sfarsit plimbandu-te pe marec u vaporasul, peisajul fiind unul de vis.

In concluzie, Bodrum este o statiune foarte iubita de turisti, asa ca daca te hotarasti sa iti organizezi o vacanta in acel loc, nu o sa regreti si vei si ramane cu amintiri de neuitat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>