300 de oameni nevoiasi din capitala vor beneficia de o masa calda si de pachete cu ajutoare

Pe 7 decembrie 2017, de la ora 18:00, in cadrul campaniei „O sansa calda”, Asociatia Șansa Ta va imparti celor nevoiasi 300 de pachete cu ajutoare.

Cu sprijinul partenerilor sai, Kaufland Romania, si Restaurantul Ospataria de sus, Asociatia Șansa Ta va oferi cate o portie de mancare calda si pachete oamenilor strazii si celor care au nevoie de ajutor, atat in zona Garii de Nord.
300 de oameni nevoiasi din capitala vor beneficia de o masa calda si de pachete cu ajutoare
Pe 7 decembrie 2017, de la ora 18:00, in cadrul campaniei „O sansa calda”, Asociatia Șansa Ta va imparti celor nevoiasi 300 de pachete cu ajutoare.

Cu sprijinul partenerilor sai, Kaufland Romania, Restaurantul Ospataria de sus, Asociatia Șansa Ta va oferi cate o portie de mancare calda si pachete oamenilor strazii si celor care au nevoie de ajutor, atat in zona Garii de Nord,

„Fiecare om al strazii este, el insusi, o poveste. Fara familie, fara un acoperis deasupra capului sau rude care sa-i ia sub ocrotirea lor, multi oameni traiesc sub cerul liber si din mila trecatorilor, asteptand cu speranta o alta primavara. Ei ne cunosc deja si, de sase ani, ne asteapta in fiecare joi la Gara de Nord, ca sa le oferim o masa calda”, a declarat Gabriel Ciobotaru, Presedintele Asociatiei Sansa Ta.

Cele 300 de pachete, ce contin alimente, dulciuri, produse igienico-sanitare, sosete, fesuri si chiar jucarii pentru copii, vor fi distribuite atat in zona metroului de la Gara de Nord, o zona frecventata de oamenii strazii, Cei vizati sunt persoanele fara adapost, familiile sarace cu multi copii si batranii nevoiasi.

Actiunea face parte din campania „O sansa calda”, dezvoltata inca din anul 2012 de Asociatia Sansa Ta. O data pe saptamana, voluntarii Sansa Ta impart celor saraci mancare calda, paine, fructe, conserve si obiecte vestimentare. De cele mai multe ori, la Gara de Nord vin si cadre medicale care ofera ajutor specializat, acordand asistenta celor prezenti. In mai multe cazuri, oamenii intalniti aici si-au pierdut actele sau nu au detinut niciodata documente de identificare, asa ca Asociatia Sansa Ta ii ajuta sa obtina o identitate oficiala.

De-a lungul anilor, „O sansa calda” a adunat parteneri de incredere care au sustinut campania. Chef Nicolai Tand gateste pentru oamenii strazii ori de cate ori are ocazia, iar elevii de la mai multe scoli generale din Bucuresti s-au oferit voluntari, in numeroase randuri, pentru a imparti hrana celor in nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>