Servicii funerare Bacau ofera pachete personalizate, iar accesul la ele este permanent

PHOTO-2019-09-28-19-29-57

Inca de la nastere omul se trezeste inconjurat de multa frumusete in jurul sau si incepe sa i se formeze simtul estetic. Suntem diferiti, de aceea nu trebuie sa ne surprinda cand o mireasa doreste sa aiba numai margarete sau numai bujori roz la nunta ei, in timp ce unui batran care adora trandafirii rosii i se aduc coroane funerare numai si numai din aceste flori la inmormantare.

Da, recent a decedat mentorul meu spiritual. Era barbat, avea peste 90 de ani si am crezut ca se cade sa ii comand o coroana funerara din flori albe, dar apartinatorul mi-a spus ca adora trandafirii rosii.

Din fericire stiu firme de servicii funerare Bacau care ofera servicii personalizate oricand sunt solicitate.

Este esential sa tinem cont de preferintele unei persoane dragi cand proiectam organizarea inmormantarii acesteia impreuna cu cele mai bune servicii de pompe funebre Bacau.

Nu poti sa spui ca protagonistul nu mai vede si serviciile funerare pot fi oricum, numai sa fie ieftine, fiindca nu este drept sa fie asa!

Am colege de serviciu care detesta mirosul de trandafiri, considerandu-l prea dulce. Nu ar comite o impietate apartinatorul sa comande numai aranjamente funerare din aceste flori pentru inmormantarea lor? Personal nu as duce o astfel de coroana, ci una realizata din florile iubite de defunct in timpul vietii.

Serviciile funerare personalizate ajuta apartinatorul sa aiba sufletul impacat stiind ca:

-hainele alese corespund 100% gusturilor decedatului/decedatei.

-sicriul este lucrat elegant, din cel mai bun material, avand culoarea preferata de decedat.

Sigur ca nu l-a intrebat nimeni ce culoare isi doreste sa fie sicriul, dar se poate deduce acest lucru dupa nuanta mobilei pe care o alegea, dupa preferintele cromatice exprimate in timpul vietii.

-lenjeria din sicriu este rezistenta, frumoasa si imaculata

-in pachetelele cu mancare ce vor fi impartite participantilor la ceremonie vor fi puse alimente pe care decedatul le-a consumat cu infinita placere. Nu-i pune ceea ce nu manca niciodata, ci ai putina intelegere si solicita pachet personalzat sa stii ca i-ai pus la dispozitie tot ce iubea si aprecia in timpul vietii.

-daca ai auzit-o adesea vorbind ca ii este frica de clipa in care va fi bagata in groapa si se va turna pamant peste ea, construieste-i un cavou dragut si ingrijeste-l cu drag!

-solicita firmei sa se ocupe de organizarea parastaselor la restaurant, mai ales daca era genul de persoana care le frecventa destul de des!

-nu pierde sansa de a cere un machiaj funerar fabulos pentru o doamna cocheta sau pentru un tanar care este desfigurat din cauza conditiilor violente in urma carora a decedat!

Te sfatuiesc sa apelezi la firme care dispun de mijloace de a personaliza serviciile, astfel incat la despartirea de cel drag sa ii oferit tot ce i-a fost drag in timpul vietii.

„Drumul vietii ni-i scurt/Hai sa-l facem curat” si cel mai curat este atunci cand stii ca ti-ai facut datoria de sot, de mama si de sotie, de parinte si de copil fata de ai tai, ca le-ai facut viata mai fericita si moartea mai dulce si mai usoara.

Salariatii devotati de la firmele de pompe funebre Bacau satisfac toate dorintele apartinatorilor, stiind ca ele sunt cele mai sincere dovezi de iubire.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>