Tipuri de proteze dentare

Este cu siguranță posibil să se corecteze dinții strâmbi, cu ajutorul unui aparat dentar de la clinica stomatologică Dento Care. Protezele dentare sunt plăci mici care sunt atașate la dinți folosind un adeziv special și conectate între ele folosind un arc metalic. Acest fir are o „memorie” de formă și, aplicând o presiune uniformă pe dinți, îi readuce în poziția corectă.

Tipuri de proteze dentare la DentoCare

Aparate dentare produse de Ormco. Fiabilitate, predictibilitate, hipoalergenicitate și comoditate atât pentru medic, cât și pentru pacient, așa pot fi descrise aparatele dentare de la Ormco. Datorită acestor calități, produsele Ormco sunt solicitate de către ortodontiști din întreaga lume. O gamă largă de produse și o serie de evenimente educaționale specializate, au făcut din companie unul dintre liderii pieței echipamentelor ortodontice. În prezent, laboratoarele de cercetare Ormco lucrează la crearea de noi proteze dentare și materiale care vor face tratamentul medicului stomatolog și mai confortabil și mai eficient.

Produse ortodontice fabricate sub mărcile Ormco

  • Aparate dentare autoligate pasive System Damon (proiectate de ortodontul Dwight Damon): metal Damon 3MX și Damon Q; compozit (metal și plastic) Damon 3; ceramică Damon Clear și Damon Clear2.
  • Sistem personalizat Insignia – tehnologie informatică modernă pentru crearea unui regim individual de tratament pentru pacienți. Conform datelor obținute din amprentele dentare din silicon, este selectat setul optim de arcade și proteze și se formează un curs de tratament.
  • Sistemul specializat VectorTAS, care include un instrument, seturi de șuruburi și arcuri, un tipodont demo și un atlas, este cel mai complet complement pentru instalarea microimplanturilor.
  • Proteze pentru ligaturi: Mini Diamond, Orthos, Inspire ICE, Spirit etc.

Aparate dentare autoligaturante Damon

Noțiunea de autoligaturare pasivă înseamnă că nu există presiune activă a capacului pe arcul de-a lungul tratamentului. Aceasta este principala diferență între toate sistemele familiei Damon. Mecanism de închidere la fundul canelurii, este o caracteristică care poate reduce semnificativ nivelul de frecare din sistem, datorită utilizării forțelor slabe fiziologice pentru a mișca dinții.

Aparate dentare fixe Mini Diamond

Aparatele dentare fixe sunt principalul dispozitiv de tratament ortodontic. Eficacitatea lor este mai mare decât cea a dispozitivelor detașabile. Perioada de tratament cu aparate dentare fixe este mai scurtă în comparație cu sistemele amovibile. Sunt folosite pentru tratarea defectelor în poziția dinților de orice grad de complexitate; pentru a schimba creșterea dinților la copii; pentru echilibrarea dinților și pregătirea pentru coroane sau poduri. Aparatele dentare fixe pun presiune pe dinte. Mută treptat dinții în poziția dorită și crează alinierea arcadei dentare. Dacă este necesar, acestea sunt utilizate înainte de instalarea coroanelor sau podurilor, dacă dinții pacientului sunt curbați.

Sistemul digital Insignia este o tehnologie CAD/CAM permite crearea de aparate ortodontice (aparate dentare și arcuri), complet individualizate pentru nevoile pacientului. Se remarcă prin precizia ridicată a computerului, probabilitate mai mică de erori, reducerea costurilor de timp cu până la 25% și posibilități noi în planificarea și gestionarea procesului de tratament. Rezultatele de înaltă calitate sunt obținute prin calculele computerizate ale valorilor individuale ale cuplului și formei arcului cu coturi aplicate de înaltă calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>