Bucataria functionala pentru nunti

Se stie ca vara este anotimpul nuntilor fiindca mireasa poate purta cea mai frumoasa rochie, iar nuntasii pot petrece in voie, timpul este frumos, tinutele vaporoase. Aspectul cel mai dificil al organizarii ceremoniei il reprezinta mancarea: prepararea in conditii de maxima igiena si pastrarea tuturor felurilor din meniu pentru a fi servite in conditii ireprosabile nuntasilor.

Cu echipamente si masini pentru bucatarie, orice unitate unde se prepara mancare este functionala si pentru nunti. Mai intai este nevoie de feliator mezeluri pentru pregatirea aperitivelor. Feliind intreaga cantitate in acelasi timp, nu exista riscul ca anumite bucati sa stea ore intregi pana sunt consumate. Langa mezeluri, stau colorate, elegante si sanatoase legumele, dar nu pot fi puse pe farfurie inainte de a fi spalate bine in spalator inox. Nicio nunta fara salate si minipateuri cu carne si ciuperci, asa ca masa rece asigura functionalitatea unei bucatarii pentru sezonul nuntilor, fiindca dupa ce preparatele au fost procesate la temperatura dorita situata intre -2 si +8 grade Celsius, pana la servire sau coacere sunt pastrate in refrigeratorul cu doua usi, cu care este prevazuta masa rece.

Masa inox este preferabila fiindca poate fi rapid spalata, in plus are si calitati antibacteriene, iar murdaria nu intra in inox cum ar intra in lemn. Pana a fi pregatite farfuriile pentru fiecare persoana in parte, sarmalele, salatele pot fi pastrate in cuve gastronomice.

Cum nu putem lasa nuntasii fara o friptura suculenta se intelege prezenta friteuza gaz in bucatarie. Aici vor fi pregatite cele mai bune feluri de friptura dupa dorintele invitatilor; de porc, de vita, de pui sau de curcan, aurii, aromate si usor crocante, iar alaturi un sos care sa le puna in valoare, de aceea nu ar trebui sa uitam dozator sosuri.

Evident ca personalul responsabil, ales cu grija, va asigura reusita evenimentului, dar si cele mai bune echipamente pentru bucatarie isi au importanta lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>