DigitalCraft.ro – sustine noii antreprenori aplicanti la Start-UP Nation, solutia ideala pentru cei aflati la inceputul unei afaceri

Deschiderea propriei afaceri este o decizie luata de un numar de persoane in continua crestere. Acest lucru poate deveni realitate intr-un timp mai scurt pentru cei care s-au inscris in programul Start-up Nation. Si pentru ca mediul online s-a dezvoltat rapid in ultimul deceniu, este important ca orice afacere sa fie prezenta acolo.
O prima conditie de baza pentru a fi prezenti in mediul online este sa ave, un website care sa ne reprezinte afacerea. Acest lucru este cu atat mai usor pentru cei care dispun de cunostinte in domeniul IT, in timp ce ceilalti sunt nevoiti sa apeleze la o firma din domeniu pentru a-si crea propriul website. In ambele cazuri este totusi mai bine sa apelam la o firma de incredere care sa ne ajute cu toate detaliile referitoare la crearea si promovarea unui website pentru ca noi sa ne putem ocupa de dezvoltarea afacerii noastre.

O astfel de firma, care ne poate ajuta cu toate detaliile ce includ crearea unui website este Digital Craft. Aceasta le ofera aplicantilor pentru fonduri nerambursabile un pachet de creare website si promovare numit Start-up Nation. Acesta ne asigura prezenta in mediul online intr-un mod activ si ne ofera solutii avantajoase pentru promovare.

Cei de la Digital Craft folosesc cea mai populara platforma pentru crearea website-urilor, CMS-Wordpress care ofera numeroase avantaje in procesul de creatie. Este usor de administrat si de modificat si compatibila cu toate browserele moderne. Site-ul este realizat astfel incat sa acopere toate nevoile clientului. De la crearea site-ului pana la optimizarea SEO si promovare. Practic, noi le transmitem ideile nostre specialistilor de la Digital Craft iar acestia le pun in practica, pentru a ne oferi website-ul dorit in cel mai scut timp. Un aspect important este ca site-ul va fi optimizat pentru a rula si pe dispozitivele mobile, asa ca inainte de a fi dat in folosinta, site-ul este testat pe toate dispozitivele de pe care poate fi accesat.

Totodata, un pachet de creare website si promovare numit Start-up Nation ne pune la dizpozitie serviciul de branding care ne ajuta sa ne alegem un logo potrivit pentru afacerea noastra. In plus, cartile de vizita trebuie sa aiba un design potrivit firmei noastre si este bine sa avem o semnatura electronica personalizata.

Promovarea site-ului, cel mai important lucru pentru a ne face cunoscuti in mediul online ne este oferit si de pachetul Start-up Nation, care foloseste cele mai performante programe pentru promovare in mediul online astfel incat afacerea noastra sa fie cunoscuta cat mai multor persoane in cel mai scurt timp. Asa ca este important nu doar sa avem un website bine structurat ci si sa dispunem de medote de promovare moderne si rapide pentru e ne face cunoscuti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>