DETOMASO Colorato Chronograph DT2045-D

Noua colectie a brandului DETOMASO face parte din colectia de ceasuri Black Friday cu stilul Casual / Sport, marca italieneasca produce ceasuri calitative la preturi accesibile.

Ceasurile DETOMASO sunt ceasuri Black Friday din colectia cu numele Colorato Chronograph, acestea pot fi gasite pe piata in doua variante, ceasuri barbatesti si categoria ceasuri dama sport. Ele sunt disponibile in nonculorile negru, alb si argint. De asemenea, sunt scoase pe piata in culori precum galben, verde si albastru. Unele dintre ceasuri au mai mult de o culoare. De exemplu, o curea alba si cadran roz.

Ceasul DETOMASO Colorato Chronograph DT2045-Deste compus dintr-o carcasa rotunda, culoarea cadranului este alba, are display analog, geamul este din cristal mineral durificat, materialul are rezistenta doar in fata zgarieturilor, este prevazut cu indicatori luminescenti, indecsi luminescenti, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 48 mm si are o grosime de 15 mm, odata cu achizitionarea ceasului primesti doi ani de garantie. Ceasul DETOMASO Colorato Chronograph DT2045-Deste dotat cu afisaj data, 24h,  indica data, ora, minute, secunde iar mecanismul ceasului Amur este unul de tip quartz.

Materialul din care este conceputa bratara ceasului DETOMASO Colorato Chronograph DT2045-D este policarbonat , culoarea bratarii ceasului este rosie, se inchide cu o catarama foarte monotona si este foarte rezistent la apa (5ATM / 50m).

Culoarea bratarii ceasului DETOMASO Colorato Chronograph DT2045-D este neagra iar cadranul ceasului este un violet cu tenta de rozie.

Pentru atunci cand porti un accesoriu cu bratara neagra in cadrul tinutelor tale casual de zi, iti recomandam sa optez pentru acele accesorii ce vin in mai mixuri de culoare, chiar si cele de tip violet cu tenta de roz, aceste tipuri de combinatii sunt ideale pentru ca stilul tau sa nu fie monoton. Daca negrul este asortat cu o culoare electrica de violet spre roz si o pereche de ochelari cu lentile oglinda cu reflexii de violet spre roz, atunci vei reusi sa iti accesorizezi tinuta intr-un mod foarte interesant cu tot felul de comlepuri potrivite pentru tinutele de zi.

In traditia populara, in Iran, culoarea violet este una care reprezinta viitorului. Un soare sau o luna in nuante de mov din timpul eclipselor, si din pacate, este privita ca  prevestitoare a varsarilor de sange in cursul anului ce urmeaza.

Materialul policarbonat blocheaza razele ultraviolete, materialul este trasnformat intr-o bariera invizibila ce lupta impotriva razelor ce provin de la soare. Bratarile din policarbonat  sunt foarte usor de purtat, sunt mai usoare decat plasticul sau acrilul. Materialul policarbonat rezista atat la caldura, precum si la temperaturile foarte scazute din timpul anului.

Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceasuri dama sau ceasuri barbatesti al brandului DETOMASO, este o alegere ideala pentru pasionati ai inotului sau pentru iubitorii zonelor alpine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>