Cum si unde poti sa devi auditor de mediu

Tot auzim in ultimul timp discutandu-se despre auditul de mediu. Indiferent de afacerea sau industria prezenta pe piata, auditul de mediu este o actiune obligatorie conform standardelor europene si reglementarilor din Romania. Pentru a face un audit de mediu, trebuie sa apelam la un specialist in domeniu sau la o firma autorizata pentru asta. Este o actiune completa, ce necesita multa munca si dedicare. Si, cu toate acestea, satisfactia profesionala este una imensa.

Ca auditor de mediu ai sansa de a colabora cu cele mai mari institutii, companii si investitori romani dar si din lume. Poti lucra intr-o echipa dinamica si profesionista, cu instrumente de ultima generatie. Oricine poate participa la cursuri de mediu.

Printre cele mai bune astfel de cursuri de formare profesionale va pot fi puse la dispozitie de catre Auditeco Ges, o firma specializata in acest domeniu, cu o experienta de peste 20 de ani de activitate si un portofoliu impresionant de clienti. Firme si institutii renumite, atat din tara cat si din strainatate, precum Kraft Foods, Mc’Donalds, OMV Petrom sau Siemens au fost si sunt printre clientii Auditeco Ges. Astfel, alegand un curs de mediu poti intra intr-o lume a profesionistilor de categorie grea.

Prin curs, veti avea ca formatori specializati in domeniu si veti dobandi cunostinte tehnice despre:

  1. Construirea si implementarea Sistemului de Management de mediu conform ISO 14001:2009;
  2. Standardul ISO 19011:2011 – Ghid pentru auditarea sistemelor de management al calitatii si/sau al mediului;
  3. Tipurile de audit de mediu si realizarea acestora;
  4. Cadrul institutional si legislativ de mediu din Romania.

Este, asa cum spuneam, o activitate frumoasa care cere multa determinare. Printr-un astfel de curs, sansele dumneavoastra de a va integra pe piata muncii sunt mult mai mari. Aici veti invata, de asemenea, si cum sa lucrati in echipa, sa coordonati actiuni si cum sa comunicati cu investitorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>