Amintiri din anii ’30 si o pizza gustoasa

 

Pe cat de cunoscuta este Italia, „tara in forma de cizma”, pe atat de fascinanta este, fiind caracterizata de cateva aspecte ce ai facut-o si mai cunoscuta la nivel mondial in ultimul secol: mafia, pizza si pastele. Mafia a fost si inca este subiectul multor filme din genul Noir dar si filme moderne bazate pe aceasta tema.

Pizza si pastele au reprezentat in acea vreme o inovatie culinara, adoptate o data cu trecerea anilor de multe tari ca o gustare delicioasa si gustoasa, inclusiv de romani si ne este adusa intr-o forma cat mai originala si mai clasica de catre Gambino’s Pizza din Bucuresti. Cu o istorie foarte cunoscuta in crearea celei mai bune pizza, autentica si gustoasa si adusa clientilor intr-un cadru idilic, specific Italiei anilor ’30 cu obiecte si imagini reprezentative ale acelei perioade foarte cunoscuta.

Chiar daca nu sunteti un fan al filmelor cu mafioti si drame din acea perioada, cu siguranta exista macar un film care sa va fi placut. Unele dintre aceste filme, ca in orice gen, se bazeaza pe fapte reale, avand in prim plan persone importante care au trait in acea perioada si au iesit in evidenta cu ceva anume. La Gambino’s va veti putea largi orizonturile in ceea ce priveste acele vremuri si felul in care erau oamenii pe atunci fata de acum. Povestile memorabile si pizza buna caracterizeaza magazinul Gambino’s, fapt pentru care fiecare persoana ar trebui sa treaba pe aici cand are sansa. Este un loc perfect si pentru a iesi in familie, cu prietenii sau cu persoana iubita. O pizza speciala, un vin bun si muzica relaxanta si deosebita creeaza decorul perfect pentru o intalnire speciala. Sau pentru ca tot am adus vorba de filme si povesti, o persoana isi poate gasi jumatatea aici, infiripand o poveste de dragoste.

Si numele acestei pizzerii este foarte reprezentativ, un mare cap al mafiei italiene in New York, Carlo Gambino fiind o figura importanta in istoria acestei organizatii, care ii poarta si in ziua de astazi numele. Asadar, pentru cei fascinati de istoria italiana si mai ales de specialitatile traditionale din pizza si pasta, Gambino’s Pizza este locul potrivit. Putem desigur sa aducem savoarea preparatelor de aici si acasa daca nu avem timp sa mergem la pizzerie. Gambino’s pune la dispozitia clientilor servicii de livrare pizza Sector 1 pana la Sectorul 6, rapid si eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>