Ghidul cumpararii florilor pentru femei

Oferirea unui buchet de flori unei femei este, cu siguranta, un lucru bun. Insa, cumpararea buchetului potrivit pentru o doamna speciala din viata ta, poate fi un lucru minunat si, totodata, coplesitor. Exista atat de multe flori sin care poti alege si atat de multe culori si aranjamente, incat iti va fi greu sa alegi. Daca ai de cumparat mai multe buchete de flori OkFlora pentru mai multe femei importante din viata ta, lucrurile se pot complica mult.

Flori pentru sotie

Nimic nu va exprima mai bine ca trandafirii rosii, cunoscuti si sub denumirea de florile iubirii eterne, ceea ce simti pentru sotia ta. Sunt flori clasice, elegante, atragaroare si mereu vor exprima iubirea cu pasiune. Trandafirii rosii fac un buchet uimitor si se pot asocia foarte bine cu parfumuri. Nu trebuie decat sa stii care este parfumul sotiei tale si sa il insotesti de un buchet de trandafiri rosii – in acest mod transmiti cel mai frumos si intens mesaj de iubire, pasiune si romantism, iar sotia ta va aprecia cu siguranta gestul.

Totusi, daca i-ai oferit deseori trandafiri rosii in ultimii ani si iti doresti o variatie pe aceasta tema, ai putea incerca o culoare noua, cum ar fi portocaliul, sau poti alege lalelel rosii. O alta varianta ar fi sa combini trandafirii sau lalelele cu alte flori care sa adauge noi sensuri buchetului tau. Astfel, poti alege Alstroemeria roz care transmite devotament sau crinii roz care sunt un mesaj pentru prosperitate. De asemenea, bujorii sunt plini de romantism si un simbol pentru noroc si casatorie fericita.

Flori pentru fiica ta

Cu siguranta vrei sa iti exprimi sentimentele pure pe care le ai pentru fiica ta, iar un buchet de flori, insotit de baloane cu mesaje haioase, poate fi o alegere excelenta. Poti alege trandafirii roz sau liliacul alb – care sugereaza puritatea si tineretea. Totodata, un buchet de lalele combinate cu cateva flori de camp multicolore, poate fi excelent pentru a crea o impresie jucausa si a inveseli momentul.

Flori pentru soacra ta

Pentru soacra ta iti recomandam un buchet care sa o uimeasca prin maretie si fast. Acesta ar trebui sa aiba in centru o Strelitzia, care simbolizeaza bucuria si paradisul. Acesta este modul cel mai inspirat pentru a-ti exprima admiratia si respectul, tansmitand, totodata, mesajul ca ii apreciezi prezenta care te face sa te simti ca in Paradis.

In mod similar, orhideea poate fi un cadou minunat, neasteptat si exotic. Nu poti avea nici o indoiala ca va fi apreciata si privita ca un mesaj placut.

Flori pentru mama sau sora ta

Pentru mama ta poti alege un aranjament care sa aiba in centru floarea care stii ca ii place. Totodata, un buchet de trandafiri albi, calle sau liliac alb – care inspira puritate si respect, va fi un dar foarte apreciat. Daca vrei sa mergi pe lalele, alege un buchet multicolor legat cu o panglica satinata.

Un buchet de treandafiri galbeni, care exprima prietenia profunda, ar fi darul ideal pentru sora ta. Alatura-l unei cutii cu bomboane si mesajul este complet, fiind primit cu bucurie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>