Flori pentru Ioana si Vasilica

Stiam ca de Sfantul Vasile si de Sfantul Ion voi fi deja cu familia in Maramures si ne vom lua ultimele portii de sarbatoare, de liniste si de frumos. Bucurestiul cu farmecul si zgomotul lui a ramas undeva departe, dar in acelasi Bucuresti se afla matusa mea, pe care o cheama Vasilica, bunica si  doua colege de facultate sau Ioanele mele dragi. Cum sa trimit flori din Maramures, in inima Capitalei la timp?

Simplu, cand esti informat si planifici totul nicio sarbatoare nu te surprinde nepregatit. Oamenii minunati de la Flori Bucuresti vor realiza livrare flori Bucuresti

in numele meu  pentru fiintele pe care le pretuiesc si le iubesc. Matusa mea imi spunea povesti si ne jucam impreuna, chiar daca era obosita, cand eram mic, in timp ce bunica imi da si acum 50 de lei din fiecare pensie, sa “aiba nepotul de cheltuiala”, desi i-am explicat ca am suficienti bani fiindca se castiga bine din programare. Colegele de facultate? Imi dau mereu sa copies notitele de la cursuri, ma trec pe foaia de prezenta cand profesorul nu este suficient de vigilant si imi ofera umarul lor cand nu iau un examen.
Ioanele din facultate au ramas acasa si mi-au spus triste la plecare:
-Te invidiem. Nici nu poti intelege cat de mult ne-am dori sa vadam si noi din cotidian.
Sa le ajut sa evadeze din cotidian cu un buchet de flori!
Un aranjament din gerbera rosii,  trandafiri portocalii cymbidium si lisianthus mov  intr-o cutie roz-prafuit  care costa 189 de lei le vor duce pe culmile fericirii.
Ele trebuie sa afle ca pretuiesc tot ce fac pentru mine si oriunde as fi, ma opresc o ora in loc sa le pot trimite flori insotite de un mesaj. Plasez comanda pe site, completez mesajul, iar la data stabilita mesagerul va face drumul catre casele lor pentru mine.
Bunica, mare amatoare de frezii, fiinta solara, in ciuda varstei ii voi trimite aramjamentul compus din frezii, gerbera, lisianthus, alstroemeria, galben, portocaliu, rosu, mov intr-o cutie pastelata, pretul fiind de 179 de lei.
Sau stai! Nu ea mi-a povestit cat de fericita a fost cand bunicul i-a trimis o inima din trandafiri roz inainte de logodna? Ce-ar fi sa-I reeditez tineretea, sa creada ca bunicul continua sa-I trimita din cer flori, ca nu a incetat niciodata, dar niciodata sa o iubeasca! In realitate, bunicul a divinizat-o pana la moarte si ii venea greu, sarmanul, cand ea venea sa-l vada in ceasul de maxima suferinta. Pentru ea si-ar fi dorit sa fie mereu tanar si frumos sa n-o dezamageasca. Poate ca aceasta este forma suprema de iubire, sa iti impui sa nu dezamagesti, sa iti doresti sa fii frumos, sanatos, bun si harnic pentru sufletul tau pereche.
Daca as putea, i-as lua bunicii o inima nemuritoare din trendafiri roz, fiindca prea vorbeste cu duiosie si astazi de inima primita de la bunicul acum 60 de ani.
Doamne, ce mult a trecut, iar bunica a ramas fidela acelei amintiri fara pereche!
Poate si fetelor le-ar placea inima de trandafiri roz, dar ar putea interpreta eronat mesajul, asa ca sunt mai cuminti florile din cutiile pastelate.
Poate matusei mele dragi sa-I trimit una, fiindca am spus de multe ori ca nimeni nu este mai norocos ca mine, adica nu are o matusica asa de buna!
Inca nu ne lasam dusi de la pensiunea din munti. Am tacut chitic si nu le-am telefonat sa vad reactia lor si ea nu a intarziat sa apara. M-au sunat pe rand cu emotii in glass a-mi multumeasca pentru florile minunate si gestul iengalabil. In fond, nu am plasat decat o comanda, adica nefiind in zona, i-am rugat pe cei mai priceputi florari, care-si fac cu dragoste meseria sa le duca flori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>