Tag Archives: In cine sa ai incredere in ziua de astazi

In cine sa ai incredere in ziua de astazi

In cine sa ai incredere in ziua de astazi ? IN NIMENI ! asta este in viata, pentru ca mereu va veni cineva care va termina toate lucrurile, va dori sa fie el cel mai tare si sa isi bata joc intr-o oarecare masura. Ce vreau sa va spun este ca am o varsta destul de inaintata, la varsta de 18 ani credeam ca toata lumea este prieten cu mine, cu toate ca aveam bani reuseam sa ii am pe toti langa mine. Nu stiam ca influenta totala din jurul meu sunt chiar banii si ca orice as face eu totul este bine atata timp cat am bani.

In viata am reusit sa inteleg ca cel mai important lucru este familia. Daca nu ai o familie unde sa te plangi si sa vorbesti nu ai ce cauta pe acest pamant. Adevarul este ca sunt persoane care sunt lasate de familie, dar isi pot forma ei o familie, nu neaparat sa aiba deja una, iar aici si eu vorbesc despre acelas lucru.

Daca nu as fi avut-o pe sotia mea actuala, nu stiu ce m-as fi putut face, pentru ca in firma pe care o am sunt multe neclaritati, uneori sunt foarte stresat, agitat si am nevoie de cineva care sa ma sustina. Sunt multumit de relatia mea cu familia mea si ce vreau eu sa va spun este ca nu trebuie sa aveti incredere in nimeni in viata ci in propria voastra familie.

Voi aveti un cel mai bun prieten ? Daca da justificati-va raspunsul.