Folie magnetica

Magnetii de frigider, o afacere in continua crestere.

De ce este o afacere in plina crestere? Din mai multe motive. Principalul motiv este acela ca atunci cand pleci intr-o vacanta, cel mai ieftin suvenir ce poate fi cumparat este magnetul de frigider. Eu, una sunt impatimita dupa magnetii de frigider si indiferent in ce loc ajung, nu plec fara cativa magneti … Daca ati vedea frigiderul meu, este plin … cred ca in curand imi va mai trebui inca un frigider sau alt obiect pe care sa ii lipesc. Ma fascineaza … cand primesc cadou un magnetel de frigider ma simt foarte bine, nu este un cadou scump, dar este un cadou pe sufletul meu.

Cand ajungi acasa din vacanta si ai cativa prieteni apropiati … ce le faci cadou? un magnetel. Nu este un cadou foarte costisitor si cred ca este simpatizat de toata lumea.

In plus este o afacere ce merge si in online, dar si in offline. Se pot vinde atat pe internet, dar si in zonele turistice. Daca locuiesti intr-o zona turistica, este un prilej bun sa incepi o afacere cu magneti de frigider.

Pentru realizarea unui magnet de frigider nu este nevoie de foarte multa munca, ai nevoie de un magnet, o imprimanta si o folie magnetica cu adeziv.

Ce ziceti, este o idee buna? Eu zic ca este si ar trebui sa cautati informatii despre acest domeniu, mai ales daca locuiti intr-o zona turistica.

Astept comentariile voastre despre acest domeniu sau daca aveti alte ideii de afaceri si vreti sa ni le povestiti in mare, sectiunea comentarii va asteapta.

Afaceri bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>